Përdor Facebook app spiun për Monitorimin fëmijët tuaj dhe të dashurit


Facebook Spy Apps are the perfect tools for anyone looking to find out what their children or loved ones are vërtet duke bërë kur në ditën e Facebook pas dite. Ndërkohë që disa njerëz mund të shqetësuar në lidhje me idenë e "snooping" në një të dashur, ekzistenca e Settings Privatësia ka bërë aplikacione të tilla si Facebook spiun një domosdoshmëri. Konkretisht, këtu janë tre arsye të marrin në konsideratë duke përdorur spiunazhitUdhëheqësit Apps Facebook për fshehtësi të regjistruar dhe monitoruar aktivitetin në faqen e internetit popullor:

Use Facebook Spy App to Monitor Your Children and Loved Ones

1.      Grabitqarët dhe Bullies Hate Facebook spiun Apps

Megjithë paralajmërimet tuaja, fëmijët tuaj mund të jenë njerëz të mesazheve të çastit ata kurrë nuk kam takuar online duke përfshirë edhe potencial bullies ose grabitqarët. Për të mbrojtur kundër këtij realiteti të mundshme, Facebook Spy Software is designed to help parents identify potential threats using advanced surveillance features that intercept communications.  More advanced Facebook Spy Apps will record all incoming and outgoing Instant Messages for parents to review at their convenience.  With this powerful tool and vigilance on your part, ju mund të identifikojnë kërcënimet e mundshme dhe të ndërmarrin veprimet e duhura kur është e nevojshme.

2.      Facebook Apps spiun zbulon ndikimet sociale të fëmijës suaj Network

Rrjeti fëmijës tuaj në Facebook social luan një faktor i madh në përcaktimin e sjelljes të fëmijës suaj se ju mund të mendoni. Mjerisht, your child might try to obscure their true list of friends by manipulating the privacy settings to hide them from you.  This is why Facebook Spy Software is a useful tool because it can penetrate beyond what your children want to show you and reveal their true list of contacts—including hidden ones that you may have never seen before!

3.      Facebook Spy Apps unlocks Secrets Të tjerët përpiqen të fshehin

It’s not just children who spend hours upon hours chatting with friends and reviewing posts on Facebook each day—significant others may be spending large portions of their time online too.  Facebook Spy Software secretly monitors all activities on Facebook so you can finally uncover what your loved one is up to each night without their knowledge.  But even the most powerful Facebook Spy Apps are unable to track and record all computer activities and that is why you need:

PC Monitoring Software

Although Facebook Spy Software is a powerful surveillance tool for secretly monitoring someone’s activities on Facebook, çfarë ndodh nëse dikush vendos të bëjë një telefonatë VOIP përmes Skype?Si mund të dini që aplikacionet që janë përdorur ose që faqet e internetit që kanë vizituar?Pa këtë informacion kritike, ju vërtetë nuk mund plotësisht të mbrojtur fëmijët tuaj ose të marrë përgjigjet që ju dëshironi dhe meritoni.

Pra, në vend se instalimi platformë specifike Facebook Apps spiunazhitUdhëheqësit, shikoni për Monitorimi PC Software me këto mjete survejimi kryesore:

  • MSN, Skype dhe Yahoo VOIP Regjistrimi
  • Facebook Spy Software
  • MSN Messenger Spy
  • Shots automatike Screen
  • Yahoo Messenger Spy
  • Remote Mikrofoni aktivizimet

Jane Andrew është autor i Yahoo spiun dhe MSN Spy. Ajo ofron këshilla, tricks and news about computer and internet security. You can also follow her on Twitter @mobistealth to get the latest tips about computer technology.

Të jetë i shoqërueshëm, Pjesë!
  • Cicëroj
Rreth Shigeesh

Facebook: Shigeesh Thamalassery
Më Google: Shigeesh Thamalassery
Më shumë informacion : Për

Speak Your Mind

*