Користат Фејсбук шпион App да ги надгледувате вашите деца и најблиски


Фејсбук Spy Apps are the perfect tools for anyone looking to find out what their children or loved ones are навистина прави кога на Фејсбук ден по ден. Додека некои луѓе може да се грижи за идејата на "snooping" на некој близок, самото постоење на приватноста Подесувања има направено апликации како што се Фејсбук шпионира неопходност. Поточно, тука се три причини да се сметаат користење на Фејсбук шпион апликации за тајно снимање и следење на активност на популарната веб-страница:

Use Facebook Spy App to Monitor Your Children and Loved Ones

1.      Предатори и тепачи омраза Фејсбук шпион Apps

И покрај вашиот предупредувања, вашите деца би можеле да бидат инстант пораки луѓе кои никогаш не сум се сретна вклучувајќи ги и потенцијалните онлајн насилници или предатори. За заштита од ова е можно реалност, Facebook Spy Софтвер is designed to help parents identify potential threats using advanced surveillance features that intercept communications.  More advanced Facebook Spy Apps will record all incoming and outgoing Instant Messages for parents to review at their convenience.  With this powerful tool and vigilance on your part, може да се идентификуваат потенцијални закани и да преземат соодветни мерки кога е потребно.

2.      Фејсбук шпион Apps откриваoе на социјална вашето дете мрежа Влијанија

Социјална мрежа вашите деца на Фејсбук игра поголем фактор во одредувањето на однесување на вашето дете од што мислат. Жал, your child might try to obscure their true list of friends by manipulating the privacy settings to hide them from you.  This is why Facebook Spy Софтвер is a useful tool because it can penetrate beyond what your children want to show you and reveal their true list of contacts—including hidden ones that you may have never seen before!

3.      Фејсбук шпион Apps отклучува тајните други се обидуваат да се скрие

It’s not just children who spend hours upon hours chatting with friends and reviewing posts on Facebook each day—significant others may be spending large portions of their time online too.  Facebook Spy Софтвер secretly monitors all activities on Facebook so you can finally uncover what your loved one is up to each night without their knowledge.  But even the most powerful Facebook Spy Apps are unable to track and record all computer activities and that is why you need:

Компјутер Monitoring Софтвер

Although Facebook Spy Софтвер is a powerful surveillance tool for secretly monitoring someone’s activities on Facebook, она што се случува ако некој решава да направи повик VoIP преку Skype?Како знаеш која апликации што користат или кои веб-сајтови што имаат посетено?Без оваа критични информации, навистина не можат целосно да ги заштитите своите деца или го добиете одговорот што сакаат и заслужуваат.

Така, наместо инсталирање платформа специфични Фејсбук шпион Apps, барате Компјутер за следење на софтвер со овие основни надзор алатки:

  • МСН, Skype и Јаху VOIP снимање
  • Facebook Spy Софтвер
  • Членот MSN Messenger шпион
  • Автоматско снимки на екранот
  • На членот Yahoo Messenger шпион
  • Далечински микрофон activations

Јане Андреј е автор на Јаху шпион и МСН шпион. Таа обезбедува совети, tricks and news about computer and internet security. You can also follow her on Twitter @mobistealth to get the latest tips about computer technology.

Бидете Дружељубив, Сподели!
  • Твит
About Shigeesh

Фејсбук: Shigeesh Thamalassery
Google Plus: Shigeesh Thamalassery
More Information : За

Зборувајте Your Mind

*