Професионална PhotoFrame издание 4.6.1

PhotoFrame Professional Edition 4.6.1

Професионална PhotoFrame издание 4.6.1

Фотографите сакаат нивните алатки да се онолку точни колку што е можно, тоа да се нов главен леќа или на најновата верзија на слика софтвер за уредување. За секој фотограф, професионални или аматерски, цената на овие алатки е критична. За среќа, Постојат неколку места на интернет да се најде на ефектите БЕСПЛАТНА фото за зголемување на слика софтвер за уредување. Овие ефекти може да им помогне на фотографот слика помалку од совршен обновување или трансформира едноставна слика во уметничко дело.
Отиди до веб-сајт што нуди бесплатни ефекти. Барај Гугл или Јаху! “БЕСПЛАТНА фото ретуширање ефекти” ќе ви помогне да сајтови како девијантно уметност, кафе или средини Итн. кликнете на линкот за да го отворите сајтот и кликнете на копчето или линкот “Превземи”. А отвора прозорецот прашува дали сакате да ја зачувате датотеката или отворете го.

Опции

Отиди до веб-сајт што нуди бесплатни ефекти. Барај Гугл или Јаху! “БЕСПЛАТНА фото ретуширање ефекти” ќе ви помогне да сајтови како DeviantArt, coffeeshops или средини Итн. кликнете на линкот за да го отворите сајтот и кликнете на копчето или линкот “Превземи”. А отвора прозорецот прашува дали сакате да ја зачувате датотеката или отворете го.
Кликнете “Отворете” ако има “.zip” продолжување Вашиот отпакувате софтвер е отворена покажува фајлови потребни за користење на сила. Ако ова е “.exe” датотека, кликнете “Зачувај”.
Зачувај го датотеки во папката на вашиот хард диск. За поголема удобност, екстракт на ефектите симнат на фолдер на вашиот десктоп.
Копирање или инсталира во соодветната папка со слики во фото едитор софтвер. На пример, Ако вашиот Фото Adobe Photoshop елементи 8 софтвер за уредување, копија Текстура датотеки во папката “елементи на Program Files Adobe Photoshop 8.0 Мемории текстури”. Или ако вашиот фото едитор е serif PhotoPlus X 3, копија на фото рамка датотеки во папката “Program Files сериф PhotoPlus X3 креативни извори Фото рамки”.

Поврзани написи:

Постави подножјето автоматски генерирани од Испрати порака по MSN подножјето приклучокот за WordPress.

Доаѓаат за пребарување:

Бидете Дружељубив, Сподели!
  • Твит

Остави коментар


ЗАБЕЛЕШКА - Можете да ги користите овие HTML тагови и атрибути: