Professional Edition photoframe 4.6.1

PhotoFrame Professional Edition 4.6.1

Professional Edition photoframe 4.6.1

Fotografë duan mjetet e tyre të jetë si e saktë të jetë e mundur, që kjo të jetë një objektiv të ri kryesor ose versionin e fundit të photo editing software. Për çdo fotograf, profesional apo amator, kostoja e mjeteve është kritike. Për fat të mirë, Ka disa vende në internet për të gjetur të photo efekte të lirë për të rritur software redaktimi foto. Këto efekte mund të ndihmojë fotograf një pamje më pak se shërim të përsosur ose të transformojnë një fotografi të thjeshtë në një vepër arti.
Shkoni në një vend që ofron efekte falas. Kërko Google apo Yahoo! “pa pagesë photo efektet retouching” do t'ju ndihmojnë për vende të tilla si Art devijuar, kafe apo prejardhje Etj. kliko mbi link për të hapur faqen e internetit dhe klikoni mbi butonin ose lidhjen e “Shkarko”. Një dritare hap i kërkuar në qoftë se ju dëshironi të ruani skedarin, ose hapur.

Options

Shkoni në një vend që ofron efekte falas. Kërko Google apo Yahoo! “pa pagesë photo efektet retouching” do t'ju ndihmojnë për vende të tilla si Deviantart, coffeeshops ose prejardhje Etj. kliko mbi link për të hapur faqen e internetit dhe klikoni mbi butonin ose lidhjen e “Shkarko”. Një dritare hap i kërkuar në qoftë se ju dëshironi të ruani skedarin, ose hapur.
Kliko “Hapur” në qoftë se ka një “.zip” zgjatje Unzip software është i hapur duke treguar fotografi të nevojshme për të përdorur efektin. Nëse kjo është një “.exe” skedar, click “Ruaj”.
Ruani fotografi në një dosje në diskun tuaj të vështirë. Për më shumë komoditet, ekstrakt efektet shkarkuar në një dosje në desktop tuaj.
Copy ose instaloni në dosjen e duhur me fotografi tuaj në software photo editor. Për shembull, në qoftë se foton tuaj Adobe Photoshop Elements 8 editing software, fotografi Texture kopje në dosjen e “elementet e Program Files Adobe Photoshop 8,0 Presets Textures”. Ose në qoftë se editor tuaj photo Serif PhotoPlus është X 3, kopje fotografi Photo Frame në dosje “Program Files Serif PhotoPlus X3 Creative Resources korniza Foto”.

Artikuj ngjashme:

Post Footer gjeneruara automatikisht nga Add Post Footer Plugin për wordpress.

Incoming search terms:

Të jetë i shoqërueshëm, Pjesë!
  • Cicëroj

Lini një Koment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes: