5 Lojërat e Madhe iPad për të luajtur

Në tregun e app, ju nuk mund të kaluara mijëra e lojrave që janë në dispozicion për iPad. Edhe në qoftë se ju keni bërë këtë blerje për përdorim të biznesit, ajo ende mund të jetë shumë e gëzuar që të ketë disa lojëra në dorë kur ju keni marrë një joproduktive pak. Para se të shkoni zgjidhja përmes Apps pafund për më të mirë, ajo ndihmon për të bërë një hulumtim pak në lidhje me opsionet tuaja. Nëse jeni duke kërkuar për Addictive, lojra angazhohen se do të mbajnë gjithmonë të vijnë për më shumë, këtu janë 5 lojra me vlerë checking out:

5 Great iPad Games to Play

Angry Birds: Ju nuk mund të flasim për Apps iPad pa përmendur Angry Birds. Kjo lojë është një ndjesi me njerëz të të gjitha moshave, dhe nga të gjitha sferat e jetës. Ka 105 Nivelet që ju lejon të zogjve llastiqe zemëruar në një grup të derrave gjelbër, të cilat ju mund ta goditur direkt ose thyhet me tulla rrëzimin. Kjo lojë është definitivisht me vlerë shkarkimit për askënd.

Ne Rregulla GOLD: Nëse ju jeni një tifoz i FarmVille dhe të tjera Facebook lojra, kjo është në thelb version iPad. Sigurisht, kjo lojë është shumë më e ndërlikuar dhe më serioze se sa lojës standarde Facebook, por ju mund të lidheni me shokët, famshëm, dhe kushdo tjetër që është duke luajtur për të marrë më shumë nga e lojës përgjatë rrugës.

GodFinger: Kjo lojë ju lejon të veprojë si një zot, kthyer njerëzit në pasuesit tuaj dhe duke i bërë ata të punojnë për ju. Qëllimi është për të krijuar një botë që po lulëzon me njerëz që janë duke bërë ofertave tuaj, e cila ju lejon të nivelit të lart dhe për të marrë nëpërmjet lojës.

Bimët vs. Zombies: Kjo lojë ka qenë rreth për vite, por versioni iPad në HD është shumë e fun. Nëse ju pëlqen zombies apo jo, ju do të jetë i tëri në asnjë kohë me këtë lojë. Ju duhet të zgjidhni se çfarë për të mbjellë dhe si të përdorin atë si nivele të rritet për të mbajtur zombies jashtë shtëpisë tuaj. Variablat e përfshira mund të merrni mjaft e ndërlikuar, por ajo patjetër mban lojë interesante dhe e bën atë vlerë të investimit.

DizzyPad: Marrja e bretkosat hidhen nga një jastëk zambak të ardhshëm mund të duket si një thjeshtë, Detyra e mërzitshëm. Megjithatë, lojë lures ju me thjeshtësinë e saj para se të krijuar një botë ku ju janë të mashtruar plotësisht nga natyra e supozuar të thjeshtë e lojës. Kjo është një nga ato lojëra që ju do të luajnë vetëm për shkak se ju keni marrë një hakmarrje kundër kërkim të pamend në një lojë që është menduar të jetë kaq e thjeshtë.

Përveç shkrim artikull në teknologjinë e, Kevin Pritchard gjithashtu punon për departamentin e marketingut e zbritje klikoni ku ju do të jetë në gjendje të merrni disa burimeve të dobishme në Kodi zbritje për Currys që mund të jenë të dobishme për ju ndihmojë të kurseni të holla.

Të jetë i shoqërueshëm, Pjesë!
  • Cicëroj
About Shigeesh

Facebook: Shigeesh Thamalassery
Google Plus: Shigeesh Thamalassery
More Information : Për

Speak Your Mind

*