Android Os Per Kompjuter

http://cdn.ubergizmo.com/photos/2009/3/hp-mini-1000-android.jpg

Platformën Android Google do të kandidojë në pajisje të shumta informatikë. Android është, në thelb, një sistem për pajisje të lëvizshme, sidomos smartphones, por edhe stilit të lëvizshëm dhe të lehta netbook tabletë. Sistemi operativ Android është i lirë në dispozicion pagesë, falas, dikush mund të shkarkoni në faqen zyrtare dhe të instaloni në platformën tuaj Device pajisje Android, ju mund ta instaloni aplikacionet në treg Android, prodhimin e një gamë të gjerë të detyrave kompjuterike

Operimit të Sistemit

Google ka lëshuar disa versione të sistemit operativ Android, sepse ajo ishte botuar e parë. Versione të reja të platformës ka qenë, në shkallë të ndryshme, për të mbështetur lloje të ndryshme të pajisjeve. Android Apps krijuar nga zhvilluesit si ata të aplikojnë për te këto zbatime për pajisje me konfigurimin hardware specifik. Emulator mjetet mundësojnë zhvilluesve Android Apps për të provuar, pajisjet virtuale, dhe Smartphones, Tablet PC kompjuterëve dhe.

Pajisjehttp://www.android.com/media/wallpaper/android-wallpaper6_2560x1600.jpg

Platforma e Android është i përqendruar fillimisht në Smartphones, komponente të ndryshme hardware, dhe madhësi të ekranit. Disa nga versionet e fundit të sistemit operativ, veçanërisht, version 3.0, e cila është quajtur honeycombs, aftë për të Tablet PC. Disa prodhues të liruar Android netbooks, laptopë të drejtuar drita. Çdo përdorues i kompjuterit, ju mund ta instaloni në kompjuterin tuaj sistemit operativ, Android

Features

Tipar i aplikacioneve Android dhe sistemi në vetvete është kryesisht të ngjashme në llojet e pajisjes. Ndërveprim përdorues në Android është arritur kryesisht përmes kontrolleve prekje në vend të elementeve të pajisjeve të tilla si minj dhe tastierë. Kjo do të thotë se kur ju do të vrapojnë në një kompjuter pa një prekje, funksione të caktuara për Apps mund të jetë problematik. Në shumicën e rasteve, përdoruesit mund të përsëris ndërveprim prekje duke përdorur miun. Disa Apps Android dhe proceset duke përdorur mjete vend të tillë si Sistemit të pozicionimit global, që normalisht nuk është në dispozicion në kompjuterët desktop, por ndonjëherë është në dispozicion në PC tabletë.

Zhvillim

Shumica e versioneve e platformës Android është burim i hapur. Kjo do të thotë që zhvilluesit të cilët shkarko sistemit operativ mund të shikoni dhe të modifikojë kodin burim për përdorim në projektet e tyre, me kusht që përputhjen e tyre me kushtet e kësaj licence. Version 3.0 e platformës, dizajnuar për PC kompjuterë tabletë, ajo nuk është me burim të hapur, por kjo mund të ndryshojë në të ardhmen. Projekti burim të hapur zhvillon Android platformë dhe të sigurojë shitësit e informacionit që do të lejojë që ata të projektimit pajisjet që sistemi operativ do të jetë në përputhje me.

Test shkon

Përdoruesit e kompjuterave që duan të përpiqen Android në kompjuterët e tyre desktop dhe laptopë të vërtetë nuk duhet të instaloni të plotë. Shumë njerëz duan të provoni një sistem të ri operativ deri sa të bëjë një blerje si një smartphone ose një tabletë PC, për të siguruar që ata do të jenë të kënaqur me sistemin e. Android emulator, ju mund të shihni Android kandidon për një makinë virtuale në sistemin operativ të kompjuterit. Ju mund të shkarkoni mjetet e rivalitet si Kit zyrtare Android Software Development

Terma hyrëse kërko:

Të jetë i shoqërueshëm, Pjesë!
  • Cicëroj

Speak Your Mind

*