Çfarë tjetër mund të bëj për të ndihmuar në mbrojtjen e të dhënat e mia mbi një Mobile Phone?

Apps si WaveSecure mund të ju jap një shtresë shtesë të sigurisë, duke siguruar objektin për të bllokohet poshtë telefonin tuaj vjedhur ose të humbur, fshihet në kartën SD ose hequr lejet e caktuara. Ata gjithashtu mund të ndihmojë të gjetur telefonin tuaj dhe pastaj të rivendosur shumë përmbajtjen e saj, nëse mbulohen. Shpenzimet WaveSecure $20 për të një abonim vjetor (pse app vetë është i lirë), por në qoftë se ju jeni vetëm pas një ose dy nga karakteristikat e tij (aftësia për të gjetur telefonin tuaj nëpërmjet GPS, për shembull) ju ndoshta mund t'i gjeni më të lirë në një tjetër app ose si pjesë e një suitë celular anti-virus si Lookout.

What Else Can I Do to Help Protect my Data on a Mobile Phone?

Megjithatë, mënyra më e mirë për të mbajtur të ndjeshme të sigurt të dhënave është për ta mbajtur atë diku tjetër se telefoni juaj: në kompjuterin tuaj në shtëpi apo të mbështetura në një server të largët.

Duhet të jetë i shqetësuar në lidhje me llojet e informacionit që unë jam për ndarjen nga telefoni im?

Ashtu si me çdo pajisje që lidh me internet, kjo vlen duke i kushtuar vëmendje të ngushtë në të cilën elementet e praninë tuaj online janë duke u ndarë përtej të vërtetë të jetës rrethin tuaj shoqëror. Facebook, Twitter dhe shërbime të tjera social networking bëjnë atë shumë joshëse për të rinovuar në botë me asgjë nga ku ju jeni duke qëndruar në pushime për mendimet tuaja më të thella. Ju mund të ndryshojë parametrat e intimitetit në mënyrë që vetëm miqtë tuaj dhe të familjes mund të shihej asgjë por edhe detajet më themelore; por është akoma më e sigurt të supozojmë se çdo gjë që ju ndajnë online është në dispozicion të njerëzve shumë më shumë se ju do të presin, shpenzim ndoshta duke përfshirë, punëdhënësit në të ardhmen dhe cybercriminals. E gjithë kjo është edhe më e rëndësishme në qoftë se duke përdorur telefonin tuaj për t'u lidhur me GPS-enabled shërbimeve të rrjeteve sociale si një katror i përsosur, si njeri i shkathët sa mund të përdorni një shërbim të tillë si një trampolinë për të hyrë në ndonjë informacion rreth jush që është në dispozicion të publikut, si dhe për të gjetur vendndodhjen tuaj me të njëjtën shkallë të saktësisë si telefoni juaj mund të.

Këshillë: Bluetooth mund të përdoret për të transmetuar të dhënat në mes të telefonit tuaj dhe pajisje të tjera deri në rreth 30 metra larg, kështu që nëse ju jeni në mënyrë aktive duke e përdorur atë, kaloni atë (kjo do të ruaj fuqinë e baterisë, shumë).

Si mund të jetë i sigurt informacioni im personal fshihet kur Unë shes telefonin tim të vjetër?

Është konsideruar vlerë se çfarë lloj i të dhënave personale telefoni juaj ende mund të përmbajë në qoftë se ju vendosni për të dhuruar, të shesë ose të hedhin atë në një pikë në favor të një modeli të reja. Ju ndoshta do të duan të fshij informata të caktuara, por për fat të keq kjo është pak më e komplikuar se zgjedhjen fotografi dhe thënë në telefon për t'i fshirë ato. Grisësh fotografi në këtë mënyrë vetëm reallocates hapësirë ​​ata zënë si bosh - gati të jetë overwritten në qoftë se hapësira është e nevojshme - por fotografi vetë janë ende atje dhe mund të mbulohen duke përdorur mjetet e duhura.
Është e mundur të fshijë përgjithmonë të dhëna të ndjeshme në mënyrë që ajo është dhënë unrecoverable. Kontrollo për të parë nëse ka udhëzime në doracakun e telefonit tuaj ose në faqen e internetit e prodhuesit.

Për: Lexoni lajmet e fundit Web Hosting dhe informacion në WebHostingReview.info. Edhe, nëse ju jeni në kërkim për një pls reja pritëse web lexuar në CPanel Hosting Shqyrtime dhe Shqyrtime cloud Hosting.

Të jetë i shoqërueshëm, Pjesë!
  • Cicëroj
About Shigeesh

Facebook: Shigeesh Thamalassery
Google Plus: Shigeesh Thamalassery
More Information : Për

Speak Your Mind

*