Најдобра Видео Софтвер за уредување

http://myp-ct-6-01.wikispaces.com/file/view/Video_editing_software_guide_best_consumer_tools_size485_e.jpg/166319461/Video_editing_software_guide_best_consumer_tools_size485_e.jpg
Популарноста на дигитални видео монтажата и производство на домашен филм на компјутери даде повод за голем број на видео монтажа производи. Изберете го вистинскиот видео за вас програма за уредување може да биде предизвик. На аматерски или обичниот корисник најверојатно нема да има потреба да потрошат пари дури и дека треба да биде независен продуцент. Видео монтажата програми се разликуваат во цената и карактеристиките. Видео софтвер за уредување, исто така, варира не само цена, , но лесна за употреба и функционалност, како и. Го најде вистинскиот баланс на сите овие елементи ќе се бара предвидливост и малку експериментирање да се обезбеди да се заокружи со софтвер кои ќе ги задоволат вашите потреби на видео монтажа.
Напиши листа на вашите потреби. Одлучите дали сакате да го користат софтверот строго увоз видео монтажата од дигитален видео рекордер да горат диск, или ако планирате да се направи дури и сложени филмови или филмови. Ова, повеќе од сите, одредува видот на софтвер сакате да го уредите видео. Ако сакате да ја заврши работата, ви треба напредни опции кои ви дозволуваат да направиш copy & paste видео, Додај сопствени музика и работи преку шалче. Најверојатно нема да користат слободен софтвер за професионална дејност, но слободниот софтвер може да биде идеален за повремени удар семејство.http://img.ibtimes.com/www/data/images/full/2011/07/12/129461-access-to-content-libraries.jpg
Прочитајте неколку коментари. Гостин корисник може да бидат корисни да се утврди дали на софтвер за уредување видео ќе работат за вас. Погледни за корисниците кои се секогаш добри или лоши. Споредба на цените за можностите кои ви се одлучи дека треба. Направете листа на производи кои ги исполнуваат вашите потреби и буџет.
Превземете ја и обидете се демо или евалуација верзии на располагање. Неколку видеа од увоз и за тестирање на софтвер. Пребарај за фактори како што се леснотија на користење. Одлучи дали ќе бидат во можност да ги уредувате видео што сакате. Многу софтвер доаѓа со 30-дневен пробен период, кои треба да ви даде време да се произведе семејство филм. Ако не можете да најдете на софтверот во овој момент, или ако тоа не произведува излез сакате, не треба да се потроши пари за тоа.

Поврзани написи:

Постави подножјето автоматски генерирани од Испрати порака по MSN подножјето приклучокот за WordPress.

Be Sociable, Share!
  • Tweet

Остави коментар

Претходниот пост:

Следна пост: